2019 Logo Struinen in de Tuinen 

 

Op zondag 7 juli traden we op in Linschoten als onderdeel van Struinen in de Tuinen.

Struinen in de Tuinen is een tuinenfestival dat plaatsvindt in acht steden. Het gazon is het podium, de tuinstoelen de tribune. Elk optreden duurt 30 minuten en door de speciale looproutes kan je als bezoeker meerdere optredens bijwonen om te genieten van lokale livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers en andersoortige podiumdieren.
Op 7 juli werd er in Woerden, Kamerik en Linschoten enthousiast gespeeld, gezongen, gedanst en gestruind door de tuinen. Ludiek zong in de tuin van van de familie Kautz in Linschoten die het uitstekend hadden verzorgd !.

 

Klik op de foto voor een vergroting en om in eigen tempo te bladeren.Op zaterdag 25 mei 2019 namen we voor het derde achtereenvolgende jaar deel aan het Fulco's Vocaal Festival In IJsselstein.
Ook dit jaar waren het weer, de locaties en de sfeer in IJsselstein weer prima.    
Caroline (onze dirigent) heeft van te voren hard met ons gewerkt aan het instuderen van de nieuwe nummers: Mr. Sandmann, Sound of Silence en de Ramses medley die maar liefst 13 minuten duurt.
Wat ging dit alles goed en wat hebben we fijn en goed gezongen! 
Behalve dat we zelf heel trots en blij waren, kregen veel complimenten uit het publiek: "Jullie worden ieder jaar beter", "Ik kreeg kippenvel van jullie optreden", "Wat een mooie nummers zongen jullie" en "Wat waren jullie goed verstaanbaar!". 
Petje af voor Caroline die dit resultaat met ons behaalde, petje af voor de inzet van alle leden die ook thuis veel geoefend hebben en petje af voor de kledingcommissie die heeft gezorgd dat we er piekfijn uitzagen.
Met dank aan Herman (webmaster) die er voor zorgde dat de foto's hieronder een mooie blijvende herinneringen zijn aan dit Fulco's Festival-feestje!

 

 

Klik op de foto voor een vergroting en om in eigen tempo te bladeren.

 

 

Eveneens op zaterdag 25 mei was het Book Store Day, ook in IJsselstein.
Peter Brusse (wie kent hem niet) gaf een lezing in de lokale boekhandel.

2019 Fulco 06