Caroline Vermeulen is nu bijna twee jaar onze dirigent. Zij stelt zich graag zelf voor.

Foto Caroline Vermeulen 2016

 

 

 

 

 

 

 

"Ik heb aan het conservatorium van Hilversum schoolmuziek gestudeerd, met als bijvakken zang en dwarsfluit. Daarnaast heb ik me gespecialiseerd in koordirectie, met inmiddels zo’n 27 jaar ervaring met het dirigeren van verschillende koren, zowel qua samenstelling als genre. Ook heb ik bij Stichting Balk de cursus koorregie gevolgd.

 
Zingen is voor mij een verhaal vertellen. Ik zoek daarom altijd naar de manier hoe een lied aan kracht wint, het verhaal optimaal overkomt. Daar gebruik ik naast de zang ook regie bij. Deze is ondersteunend aan ‘het verhaal’. Lukt dit, dan raak je je publiek. En daar gaat het om.
Lukt dit Ludiek? Jazeker! Zowel in het a-capellawerk als in de begeleide stukken door onze vaste pianist Sjoerd Brouwer, krijgt elk lied een steeds krachtiger verhaal. En dat is fantastisch om te zien en te horen."
 
 

 

In mei 2016 trad Caroline op als zangeres in het koor Poly Hymnia (in de rol van prins Orlofsky in de Fledermaus). Een aantal koorleden woonden de voorstelling bij. Op de foto's hieronder zien we Caroline als performer.

Caroline-1
Caroline-3
Caroline-6
1/3 
start stop bwd fwd