Website voor het laatst gewijzigd : 14 mei 2020

 

Wie zijn wij ?

Wij zijn een groep enthousiaste vrouwen die elke dinsdagavond repeteert in De Brede Vaart in Linschoten. Ons genre varieert van klassiek, jazz tot populair.
Ludiek treedt regelmatig op bij diverse concerten en festivals in o.a. Linschoten, Woerden, IJsselstein, Harmelen, Montfoort, Haarzuilens en Soest. Vrouwenkoor Ludiek werd in januari 2006 opgericht.

Repertoire

We zingen in verschillende talen. Zomaar een greep uit ons repertoire: Natural woman, Gabriellas sång, La paz del Senor, La petite fille sage, Over the rainbow en Only you. We kijken als koor kritisch naar ons repertoire en door het steeds instuderen van nieuwe nummers blijft iedereen enthousiast.

Onze dirigent

Onze enthousiaste dirigent is Caroline Vermeulen en onder haar inspirerende leiding studeren we regelmatig nieuwe nummers in. Onze dirigent zingt de nieuwe nummers in zodat de koorleden deze thuis al kunnen beluisteren en oefenen via onze website. Sjoerd Brouwer is onze vaste pianist die ons regelmatig begeleidt op repetities en optredens.

Ook in 2019 waren we weer zichtbaar

In mei zongen wij op Fulco’s Vocaal Festival in IJsselstein; we traden daar op op twee locaties in de historische binnenstad van IJsselstein. In juli traden we op in Linschoten het kader van Struinen in de Tuinen.
Met vijf kerstoptredens was het een drukke november en december: Cuntry & Christmas Fair in Haarzuilens, de Warme Witte Winterweken in ’t Vaarderhoogt in Soest, kerstoptreden in de Antoniushof in Montfoort, Kerstconcert in de Lutherse kerk met Rythm&Friends uit Woerden en Encore uit Kockengen en ons kerstoptreden in Zeist.

Foto's van ons optreden staan op deze website.
Bij 'Agenda en activiteiten' worden steeds onze volgende optredens vermeld.

Zin in Ludiek?

Houd je van zingen en ben je benieuwd of Ludiek ook iets voor jou is?  Voel je welkom om vrijblijvend drie keer mee te zingen. Om de juiste keuze voor de stempartij te maken vraagt Caroline je na die drie keer een stemtest te doen.
Voel je je prettig bij Ludiek en voelt Ludiek zich prettig met jou dan ben je van harte welkom als nieuw koorlid.  
Wanneer de verdeling van de verschillende stempartijen ongelijk is, geven we een stop aan voor een van de partijen.

Bel van te voren met een bestuurslid of mail ons mail@vrouwenkoorludiek.nl

Fulco uitsnede collage